nalagam
prosim počakajte

Digitalna prihodnost in transformacija podjetja

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

21. september, 14:00 – 15:30
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Sreda, 21. 09. 2022 ob 14:00 do 15:30

VSEBINA WEBINARJA:

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 namenjen vsem inovativnim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo spoznati digitalni svet prihodnosti. Beseda bo tekla o metaversu in blockchainu, dotaknili se bomo tudi crowdfundinga in pridobivanja sredstev preko Kickstarterja.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je namenjen vsem mladim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo pridobiti znanje in informacije o digitalizaciji podjetja in novih tehnologijah.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

Niko Klanšek je podjetnik, svetovalec in investitor. Ljubezen do podjetništva je razvil že v mladosti in se učil od svoje družine z dolgoletno podjetniško tradicijo. Niko je soustanovil več uspešnih startupov, opravil prodajo dveh podjetji, pomagal zagnati več kot 100 uspešnih Kickstarter projektov, investiral v več startupov in DAO ter bil predsednik profesionalnega košarkarskega kluba.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno torka, 20.09.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

21 Sep 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte