nalagam
prosim počakajte
Pozdravljen/a na naši strani!

O NAS

ERUDIO HUB je del podpornega okolja za promocijo in razvoj podjetništva od leta 2015. Inovativnim posameznikom in ekipam nudimo pomoč pri oblikovanju poslovne ideje in njenem prenosu v uspešno poslovno zgodbo.

Preko promocijskih aktivnosti v obliki motivacijskih predavanj in delavnic skušamo podjetništvo približati študentom, pedagoškim delavcem in raziskovalcem ter vsem ostalim inovativnim posameznikom in ekipam, ki čutijo, da je podjetništvo njihova karierna izbira, na kateri bodo uspeli.

Podpora, ki jo nudimo v obliki različnih storitev je namenjena tako tistim, ki se prvič podajajo v svet podjetništva, kot tudi bolj izkušenim in že uspešnim podjetnikom in podjetjem, ki razvijajo nov inovativen izdelek ali storitev, z namenom razširitve nabora tržnih produktiv in izboljšanja poslovnih rezultatov. Prepričani smo, da je preplet inovativnih in prodornih idej z znanjem in realnimi izkušnjami iz poslovnega sveta tista prava kombinacija, ki lahko privede do zgodb o uspehu.

Našim inkubirancem nudimo zelo ugodne pogoje najema poslovnih prostorov in uporabe infrastrukture, ter pomoč izkušenih mentorjev in strokovnjakov, ki vas bodo usmerjali pri razvoju vašega produkta in posla.

Zaposleni

Dimitrij Miklič
Direktor - CEO
Andreja Fajfar
Vodja projektov in marketinga

Kontakt

naslov
ERUDIO HUB d.o.o. Litostrojska 40 1000 Ljubljana
elektronski naslov
erudio-hub

← Poiščite nas na Google mapi

Prijava na novice ERUDIO:hub

Kratke, jedrnate, aktualne in uporabne

Projekt sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.
evropski skladi

AKTIVNOSTI ERUDIO HUB D.O.O. V OKVIRU OPERACIJE SIO-ERUDIO HUB-2020-22 SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ. OPERACIJA SE IZVAJA V OKVIRU OPERATIVNEGA PROGRAMA ZA IZVAJANJE EVROPSKE KOHEZIJSKE POLITIKE V OBDOBJU 2014 – 2020, PREDNOSTNE OSI: 3 DINAMIČNO IN KONKURENČNO PODJETNIŠTVO ZA ZELENO GOSPODARSKO RAST.