nalagam
prosim počakajte

Inkubacija Startup-ov

FRESH-SIO-ERUDIO HUB

Imaš idejo, poslovno idejo, ki si jo želiš razviti v svoj, čisto svoj posel? Ne veš kje in kako začeti in si mnenja, da nimaš dovolj znanja in izkušenj? Potrebuješ spodbudo in podporo? Prijavi se oz. prijavi svojo ekipo na natečaj! Najprej te/vas čaka pregled in presoja ideje s strani izkušenih podjetnikov, mentorjev, investitorjev.
Fresh

ROCKET-EH-2020

Ste podjetje z že razvito poslovno idejo in ste v pripravi svojega MVP-ja ter si želite preboja na trg? Ne veste kje in kako začeti in ste mnenja, da potrebujete dodatno pomoč, znanje ter izkušnje?

Prijavite se oz. prijavte svojo ekipo na natečaj! Najprej vas čaka pregled in presoja ideje s strani izkušenih podjetnikov, mentorjev, investitorjev.

Rocket
Projekt sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.
evropski skladi

AKTIVNOSTI ERUDIO HUB D.O.O. V OKVIRU OPERACIJE SIO-ERUDIO HUB-2020-22 SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ. OPERACIJA SE IZVAJA V OKVIRU OPERATIVNEGA PROGRAMA ZA IZVAJANJE EVROPSKE KOHEZIJSKE POLITIKE V OBDOBJU 2014 – 2020, PREDNOSTNE OSI: 3 DINAMIČNO IN KONKURENČNO PODJETNIŠTVO ZA ZELENO GOSPODARSKO RAST.