nalagam
prosim počakajte

Kaj imajo čustva, telo in razum opraviti z uspešnostjo v podjetništvu?

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

09. dec. 2020, 16:00 – 17:30
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Torek, 09.12.2020, ob 16:00 do 17:30.

VSEBINA WEBINARJA:

V okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 bomo v “on-line” obliki izvedli webinar, z nekaterimi interakcijami. Predstavljene bodo uporabne vsebine s področja psihoterapije, čustev, odnosov, osebne rasti in miselne naravnanosti v podjetništvu. S tega področja bomo skušali izpostaviti ovire oz. težave iz vsakdanjega življenja ter kako se z njimi tudi spopasti.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je primarno namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (FAZA 1) s poslovno idejo in željo po začetku samostojne podjetniške poti.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

Mag. Drago Švajger, ustanovitelj in strokovni direktor centra za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanja Uglašeni odnosi.

Svoje terapevtsko strokovno znanje poglablja na doktorskem študiju na Univerzi v Ljubljani in na izpopolnjevanju iz zakonske in družinske terapije. Poleg vodenja centra opravlja individualne, zakonske in družinske psihoterapije, ter predava in vodi delavnice s področja odnosov, osebne rasti, asertivne komunikacije, tako za podjetja, šole, kot zasebne zavode. Posebno afiniteto ima do uglašenosti v odnosih, zato temu področju posveča največ časa in ni presenetljivo, da je svoje podjetje poimenoval prav po tem.

Uglašeni odnosi, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje je Drago Švajger ustanovil pred časom koronavirusa in je do časa prve razglasitve epidemije pričel že precej utečeno voditi podjetje. Cilj Uglašenih odnosov je skupaj s klienti odkrivati notranji vir moči in tako slovo od starih nefunkcionalnih vzorcev. Vse bolj pa krepiti tisto, kar v naše življenje vnaša mir, zadovoljstvo in dvig kakovosti življenja. Tako na poslovnem, osebnem in partnerskem področju.

Po razglasitvi epidemije je izgubil 95% klientov in naročil, saj večina klientov ni želela s terapijami in svetovanji nadaljevati preko video aplikacij (Zoom, Skype, ipd.). Prav tako je upadlo število naročil svetovanj in predavanj za podjetja. Volja, vztrajnost in zaupanje pa so pripeljali do tega, da je v času karantene iskal priložnosti za inovativne rešitve in dosegel beleženje vse večjega zanimanja.

Povezovanje dogodka: Ksenija Kaloper, operativna direktorica Erudio hub, d.o.o.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke.

Prijavite se lahko najkasneje do vključno nedelje, 06.12.2020. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 48 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu. V kolikor se v takšnem primeru ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške vaše neudeležbe, v višini 20 EUR.

 

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

09 Dec 2020
Expired!

Time

4:00 pm - 5:30 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte