nalagam
prosim počakajte

Kako uporabiti komunikacijska in prodajna orodja za pripravo uspešnih “pitchov”?

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

16. dec. 2020, 16:00 – 17:30
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Sreda, 16.12.2020, ob 16:00 do 17:30.

VSEBINA WEBINARJA:

V okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 bomo v “on-line” obliki izvedli webinar, z nekaterimi interakcijami. Predstavljena bodo uporabna komunikacijska in prodajna orodja za pripravo dobrih in uspešnih »pitchov« ter kako s pomočjo teh orodij izvesti dobro prodajo investitorju/-jem, kako nenazadnje samemu sebi priljubiti takšno vrsto prodaje ter kako biti dober »closer«.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je primarno namenjen startup podjetnikom in podjetjem ter tudi inovativnim potencialnim podjetnikom, s poslovno idejo in željo po začetku samostojne podjetniške poti.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

Blaž Branc, direktor podjetij NewcompanyX in Baltazar consulting.

S svojimi 18-letnimi izkušnjami v prodaji in 20-letnimi izkušnjami v kreativni industiriji navdihuje mnoge, ki imajo željo po novem znanju in razširjenem pogledu ter možnostmi v prodaji in podjetniškem okolju. Je licencirani trener po metodi Experiential learning & Critical pedagogy (IELN, Estonija), med drugim tudi avtor knjige Imagine This – The Transformative Power of Edu-Larp in Corporate Training & Assessment (Rollespilsakademiet, Copenhagen, 2018) in ustanovitelj slovenske Meetup® skupine Futuristi. Sodeloval pa je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Helios, HSE, Merkur, Generali, Intesa Sanpaolo, Gorenje, Austrian Airlines idr.

Povezovanje dogodka: Ksenija Kaloper, operativna direktorica Erudio hub, d.o.o.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke.

Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 14.12.2020. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu. V kolikor se v takšnem primeru ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške vaše neudeležbe, v višini 20 EUR.

 

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

16 Dec 2020
Expired!

Time

4:00 pm - 5:30 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte