nalagam
prosim počakajte

Mali Junaki in oglaševanje na TikToku

BREZPLAČNA DELAVNICA

Čas in kraj / Time & Location

24. november, 13:00 – 16:15
DELAVNICA

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Četrtek, 24. 11. 2022 ob 13:00 do 16:15 (15 minutni odmor)

VSEBINA DELAVNICE:

Delavnica se bo odvila v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22. Na delavnici se bomo dotaknili vseh področij TikToka in to podkrepili s študijami primerov. Pogledali si bomo kako so pri Malih Junakih sploh začeli z oglaševanjem na TikToku in kako se je to razlikovalo od oglaševanja na drugih platformah. Konkretno si bomo ogledali tudi katere metrike spremljamo pri oglaševanju in kako se odločamo za “scaling” oziroma investiranje. Dotaknili se bomo tudi sodelovanja z vplivneži in kaj lahko storijo znamke v Sloveniji, kjer oglaševanje še ni mogoče.

Več

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnica je namenjena vsem mladim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo stopiti v svet TikToka in preko praktičnih primerov spoznati delovanje vzpenjajočega družbenega omrežja TikTok.

PREDAVATELJICA:

Klavdija Zimmer, strokovnjakinja za digitalni marketing in vodja oglaševanja na TikToku v podjetju Mali Junaki.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČNO delavnico, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno srede, 23.11.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem času žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačne delavnice ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

24 Nov 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 4:15 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte