nalagam
prosim počakajte

Marketinška avtomatizacija, CRM in ustvarjanje vsebin

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

31. avgust, 13:00 – 16:15
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Sreda, 31. 08. 2022 ob 13:00 do 16:15

VSEBINA WEBINARJA:

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, namenjen predvsem startup podjetnikom in inovativnim potencialnim podjetnikom, ki si želijo pridobiti znanja digitalnega marketinga in kako lahko procese optimiziramo in avtomatiziramo. Na webinarju boste spoznali tudi implementacijo CRM-ja in kako ustvariti kvalitetne vsebine za svojo spletno stran.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je primarno namenjen že obstoječim podjetnikom in podjetnikom, ki so na začetku svoje poslovne poti in si želijo pridobiti znanja na področju digitalnega marketinga in ustvarjanju kvalitetnih vsebin.

PREDAVATELJICA WEBINARJA:

Jasna Suhadolc je ustanoviteljica podjetja Actuado, ki je HubSpot Platinum Solutions Partner. Podjetnica je že od 25. leta, članica CEED-u pa od leta 2008. Slovenskim in tujim naročnikom svetuje pri vzpostavitvi procesov in implementaciji HubSpot CRM-ja ter digitalizacije marketinga, prodaje in podpore. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, pogosto vabljena predavateljica na konferencah, članica strokovnih žirij ter mentorica v različnih združenjih. Ves čas je vpeta v mednarodno okolje, v zadnjih letih predvsem kot članica programskega sveta v združenju IABC ter v HubSpotovem partnerskem ekosistemu. Na temo digitalizacije marketinga in prodaje je predavala že v več kot 10 državah po svetu.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno torka, 30.08.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

31 Avg 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 4:15 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte