nalagam
prosim počakajte

Napredne prodajne tehnike v osebni in pisni komunikaciji

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

10. jun. 2021, 16:30 – 19:45
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Četrtek, 10.06.2021, ob 16:30 do 19:45 (15-minutni odmor)

VSEBINA WEBINARJA:

Dogodek bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, namenjen pridobitvi novega znanja in seznanitvi z uporabo naprednih prodajnih tehnik, katere koristijo tako v osebni kot pisni komunikaciji. Predstavljeni bodo tudi učinkoviti pristopi za doseganje boljših prodajnih rezultatov ter kako s pomočjo teh tehnik svojo ekipo še dodatno zmotivirati na poti do uspeha.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Dogodek je primarno namenjen že obstoječim podjetnikom z že ustvarjeno ekipo, hkrati pa tudi inovativni m potencialnim podjetnikom, ki bi želeli uresničiti svojo idejo in ustvariti uspešno poslovno zgodbo.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

dr.  Andrej Kovačič, izredni profesor, mentor, svetovalec mednarodnim podjetjem.

Povezovanje dogodka: Ksenija Kaloper, operativna direktorica Erudio hub, d.o.o.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno torka, 08.06.2021, do 14. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

10 Jun 2021
Expired!

Time

4:30 pm - 7:45 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte