nalagam
prosim počakajte

Obvladovanje stresa na delovnem mestu

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

21. junij, 14:00 – 17:15
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Torek, 21. 06. 2022 ob 14:00 do 17:15

VSEBINA WEBINARJA:

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, usmerjen predvsem v prepoznavanje stresa na delovnem mestu. Na webinarju bodo predstavljene tehnike prepoznavanja in obvladovanja stresa ter na kakšen način lahko zmanjšamo vpliv stresa na naše delo in produktivnost.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je primarno namenjen že obstoječim podjetnikom, hkrati pa tudi inovativnim potencialnim podjetnikom, ki se soočajo s stresom na delovnem mestu in le-tega ne prepoznajo dovolj zgodaj. Webinar je namenjen vsem, ki si želijo naučiti tehnik prepoznavanja in obladovanja stresa.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

dr. Andrej Kovačič, izredni profesor, mentor, svetovalec mednarodnim podjetjem.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 20.06.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

21 Jun 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 5:15 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte