nalagam
prosim počakajte

PITCHING in RETORIKA v startup okolju

BREZPLAČNA INTERAKTIVNA DELAVNICA

Čas in kraj / Time & Location

19. september, 13:00 – 16:15
DELAVNICA

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Ponedeljek, 19. 09. 2022 ob 13:00 do 16:15

VSEBINA DELAVNICE:

V okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, bomo izvedli interaktivno in praktično naravnano delavnico pitchinga in retorike. Delavnica bo usmerjena predvsem v strukturo pitcha, kako le-tega personalizirati na specifiko sogovornika in katera retorična orodja je dobro koristiti pri govoru.

Več

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnica je primarno namenjena že obstoječim podjetnikom in podjetnikom, ki so na začetku svoje poslovne poti in si želijo pridobiti znanje in veščine pitch retorike, kot tudi inovativnim potencialnim podjetnikom, ki imajo željo stopiti na pot podjetništva.

PREDAVATELJICA:

Meta Grošelj je pisateljica, predavateljica, trenerka in coachinja. Specializirana predvsem na področju javnega nastopanja & prodajne retorike s poudarkom na psihologiji vplivanja.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČNO delavnico, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 19.09.2022, do 10. ure. Kasnejših prijav po tem času žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačne delavnice ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

19 Sep 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 4:15 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte