nalagam
prosim počakajte

Sinusoida podjetništva – kako doseči rast posla in podjetja?

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

01. mar., 13:00 – 14:30
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Torek, 01.03.2022, ob 13:00 do 14:30

 

VSEBINA WEBINARJA:

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 namenjen vsem inovativnim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, kjer bomo poslušali uspešno mlado podjetnico Niko Kristino Butina, ki nam bo predstavila vzpone in padce na uspešni podjetniški poti, s katerimi se je srečala tudi sama.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je namenjen mladim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo pridobiti koristne informacije iz prve roke, o ovirah in preprekah, ki jih je doživela predavateljica na svoji podjetniški poti. Webinar bo usmerjen tudi v “fundraising” procesa in njihovega trenutnega izziva: Kako obvladovati sedemkratno rast podjetja v enem letu?

PREDAVATELJICA WEBINARJA:

Nika Kristina Butina je direktorica in soustanoviteljica podjetja Epidemic, kjer podjetjem pomagajo poiskati učinkovite poti do končnega potrošnika s pomočjo nano vplivnežev. Magistrirala je iz Technology and Innovation Managementa na IMB-ju, ki ga častnik Financial Times uvršča med “top 100” programov na svetu, na katerem je bila med 5 % najboljših študentov. Že pri 21-ih letih je ustanovila svoje prvo podjetje, ki je z mobilno aplikacijo Boomerang prodrlo na azijske trge. Zmagala je tudi na tekmovanju Eureka Innovest v Barceloni in bila tako kot častna gostja povabljena na Young Global Leadership Summit na Florido in na Startup & Talent Exhibition Tour v Silicon Valley.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 28.02.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

01 Mar 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 2:30 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte