nalagam
prosim počakajte

Učinkovite tehnike pogajanja

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

29. mar., 13:00 – 16:15
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Torek, 29.03.2022 ob 13:00 do 16:15

VSEBINA WEBINARJA:

Delavnica bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, usmerjena predvsem v različne tehnike pogajanja in kakšne tipe pogajanja poznamo. Predstavljeni bodo učinkoviti pristopi, glede na tip posamezega pogajalca. Poseben fokus delavnice bo namenjen pogajanju pri sklenitvi posla in v zaključevanju prodaje.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Delavnica je primarno namenjena že obstoječim podjetnikom, hkrati pa tudi inovativnim potencialnim podjetnikom, ki si želijo nadgraditi tehnike pogajanj in kako pristopiti k pogajanjem. Na delavnici bomo spoznali tudi različne tipe pogajalcev in kako pristopiti k pogajanjem za posamezen tip.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

Blaž Branc, ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami. Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 28.03.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Date

29 Mar 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 4:15 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte