nalagam
prosim počakajte

Z entuziazmom na trg Združenih arabskih emiratov

BREZPLAČEN WEBINAR

Čas in kraj / Time & Location

06. jan., 13:00 – 14:30
WEBINAR

O dogodku / About the Event

KDAJ?
Četrtek, 06.01.2022, ob 13:00 do 14:30

VSEBINA WEBINARJA:

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 namenjen vsem inovativnim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, kjer bomo poslušali osebno zgodbo Iztoka Franka in njegovem pogumnem skoku na trg Združenih arabskih emiratov.

Več

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je namenjen mladim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo s svojim poslom ali poslovno idejo, vstopiti na trg Združenih arabskih emiratov.

PREDAVATELJ WEBINARJA:

Iztok Franko, Direktor podjetja PESAKROMPIR in povezovalec podjetij ex-YU na trg Združenih arabskih emiratov

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno srede, 05.01.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja. Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Date

06 Jan 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 2:30 pm

Location

Webinar
Prijave so zaprte